Nyhetsarkiv

Informasjon fra Dencon

På denne siden finner du siste nytt fra Dencon.

December 2016

Juleferie

Vi gør opmærksom på at vi holder ferielukket fra den 22. december til og med den 2. januar.

November 2016

Opdatering af Dencons billeddatabase

Vi har nu opdateret vores billeddatabase og pakket den med endnu flere flotte billeder samt en ny struktur, som gør det nemmere at finde frem til de produkt-billeder, man søger.

Se den opdaterede billeddatabase her.

August 2016

Ny Dencon Katalog 2016

Nå er vår nye Dencon katalog gaten. Årets store nyhet inkluderer Flip-Top bord, benker portal, portal bord i ulike høyder og mer. Det er også kommet noen nye bilder i vår bildedatabase.

Januar 2016

Dencon får leveret næste etape

I disse dage er der stor aktivitet på fabrikken og vi har netop fået leveret en ny kantlimer, som bliver et stort omdrejningspunkt i vores fremtidige produktionsform. Følg os på Facebook og få løbende nye billeder og info i takt med der sker nyt.

Se billeder fra processen her

Maj 2015

NYT DELTA KATALOG

Nå er vår nye katalog Delta ferdig. Årets store nyhet er den nye lagring.

Den nye serien inneholder en rekke nyheter .

Klikk på linken for å se vår nye katalog

Delta katalog 2015

September 2014

Audit

Vår kvalitet og ISO14001 miljøstyringssystem har vært gjennom den årlige (intern) revisjon, som vi har hatt Energi Midt å holde. Se avslutningen her

August 2014

Dencon feirer sitt 50-årsjubileum

50 år siden var det mer enn 45 møbler selskaper i Skive og region. I dag er bare en håndfull - blant dem Dencon, som i løpet av de siste 50 årene har produsert alt fra 1960-tallets syret eik til 1970-tallets teak møbler for amerikanske kunder. De siste 25 årene har imidlertid blitt fokusert på kontormøbler, som utvikles, selges og produseres på fabrikken i Skive.

Klikk HER for å se bilder fra vår historie

Juli 2014

DENCON GÅR OVER TIL VANNBASERT LAKK

For å minimere de miljømessige konsekvensene av virksomheten og produktene våre, går vi over fra syreherdende lakk til vannbasert lakk på alle kanter. Dette gagner både kundene og medarbeiderne våre. Samtidig blir herdetiden kortere, og det betyr mindre risiko for transportskader. Endelig åpner den nye lakken også mulighet for at vi kan få produktene våre svanemerket. Mer om dette senere.

Juni 2014

NANO HØYTRYKKSLAMINAT

Dencon tilbyr nå Nano høytrykkslaminat som en del av vårt standardtilbud. Nano høytrykkslaminat er superflott på overflaten samtidig som den er ripesikker og hindrer fingeravtrykk og smuss fra å sette seg.

Nano-laminatet er veldig slitesterkt og har samtidig en lav refleksjonsgrad som gjør det behagelig å arbeide ved.

Ring våre selgere eller kundeservicemedarbeidere for mer informasjon.

Marts 2014

Frigg Lounge

Det er en fornøyelse å introdusere den nye Frigg Lounge-stolen til vårt Delta-program.
Stolens design er i tråd med resten av Frigg-serien, som i høyere grad gir mulighet for å skape en harmonisk innredning, en innredning som følger en rød tråd og som samtidig gir stor komfort i en stilren og moderne design. Frigg Lounge-stolen fås i flere fargevarianter og bekledningstyper, noe som gjør det mulig å tilpasse den til de fleste omgivelsene.
 

Februar 2014

Stocholm Furniture Fair 2014

Stockholm Furniture Fair 2014 (3-.8. februar) var godt besøkt, og det rådet en god stemning.
Årets motto på Dencons stand var «Kundetilpassing og troverdighet»
«Kundetilpassing» ble illustrert ved et tårn bygd av oppbevaringsenheter i flere farger og utforminger, mens «troverdighet» ble representert ved en gjengivelse av den store høststormen på den jyske vestkyst på standens gulvteppe og bakvegg. Temaene og de spennende nyhetene ble godt mottatt, og vi vil i den kommende tid sikre oss, at alle får del i de nye mulighetene.

Se en film fra messen her

januar 2014

Stockholm Furniture Fair 2014

Messedeltagelse

Stockholm Furniture Fair avvikles 4.-8. februar 2014. Denne gang med deltagelse fra Dencon, og vi vil være å treffe på stand
A38:11 i hal A

Les mer om messen her